Linstant Catering logo copy 500.png
КЕТЪРИНГ &
КОРПОРАТИВНИ СЪБИТИЯ
СВАТБИ

Екипът на L’instant с удоволствие ще помогне при планирането на вашата сватба. За да направите този ден неповторим ние предлагаме индивидуални предложения. От екстравагантна вечеря до елегантна закуска с шампанско, нашият екип ще направи вашата сватба магична.

ТИЙМ-БИЛДИНГ

Предлагаме уникалното изживяване да се срещнете с нашият главен готвач в главната ни кухня и да наблюдавате как той, заедно с екипа си от готвачи, правят магия. Ние можем да посрещнем 10 до 25 души в частната ни ВИП стая, където да се насладят на коктейли или вечеря. Вашите служители могат да участват в приготвянето на храната или просто да се насладят на невероятната храна и страхотни вина. 12 канапета и едно основно ястие ще бъдат приготвени пред очите на екипа ви.

"

„Днес си тръгнахме много доволни и прекарахме най-доброто време от 2-те седмици в България. Обслужването, атмосферата и специално храната бяха страхотни! Благодарим ви за прекрасното място, на което се почуствахме чудесно в любиния ни град, с атмосферата на Париж. – Благодарим!“

КОМЕНТАРИ на КЛИЕНТИ

ЗАЯВКА за СЪБИТИЕ

Моля попълнете необходимата информация и ние ще ви отговорим с персонализирана оферта.

Лични Данни

Детайли за събитието

arrow&v
arrow&v

Допълнителна информация или бележки

Linstant Catering logo black 500.png
КОНТАКТИ

УЛ. АРАРАТ 4, СОФИЯ, 

БЪЛГАРИЯ

ТЕЛ: +(359) 884 894 569

Е: k.stanicheva@linstant.bg

ДУО-РЕСТО ООД

СОЦИАЛНИ МЕДИИ
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Разкажете на другите!Харесайте нашата фейсбук страница.