КЕТЪРИНГ &
КОРПОРАТИВНИ СЪБИТИЯ

КОКТЕЙЛИ &

ХАПКИ

Нашите вкусни канапета ще впечатлят гостите ви визуално и ще развълнуват сетивата им. В L’instant сме разработили меню от гурме канапета, което се променя според сезона и вдъхновението на главния готвач. „Фингърфууд“ или канапетата ни са наш специалитет и са прекрасен начин да изненадате вашите гости с неповторим вкус.

 Нашата концепция е проста: заедно ще създадем вашия перфектен коктейл, избирайки хапки от менюто ни. Те могат да бъдат сервирани от сервитьор или да бъдат аранжирани на бюфет. Нашият екип ще пристигне най-малко два часа предварително, за да аранжира мястото с креативна и уникална украса. Ние ще се погрижим и за най-малкия детайл, за да бъде вашето събитие успешно.

ВЕЧЕРЯ ОКОЛО МАСАТА

Нека шеф Антоан Верест да състави уникално меню, което ще отговори на всички ваши изисквания. От първата ни среща до края на празника ви нашата основна цел е да сме сигурни, че вашето парти е успешно. Нашият екип може да организира да бъде сервирано където ви хрумне – от арт галерия или Национален Парк Витоша, до зала във вашата офис сграда. В нашата нова кухня, L’instant Catering може да приготви висококачествена храна за до 500 госта.

БЮФЕТ

Приятен и непретенциозен начин да организирате вашето събитие, нашият бюфет е подходящ за служебен обяд, градинско парти или при всякакви поводи. Ние предлагаме голям избор от менюта, от студен бюфет до такъв с топла част. Можем да създадем бюфет специално за вашите нужди, на различни теми и декорация, каквато пожелаете. Бюфетът може да бъде поръчан при минимум 15 госта.

СВАТБИ

Екипът на L’instant с удоволствие ще помогне при планирането на вашата сватба. За да направите този ден неповторим ние предлагаме индивидуални предложения. От екстравагантна вечеря до елегантна закуска с шампанско, нашият екип ще направи вашата сватба магична.

Evgenia and Daniel (606 of 1816).jpg
ГЛАВНИЯТ ГОТВАЧ У ВАС 

Готвач в къщи носи ресторантски професионализъм в уюта на вашия дом.

Възможни са два варианта: предварително избрано сет меню или меню изненада. Ние ще донесем всичко необходимо, включително чинии, прибори, уреди за готвене и ще почистим всичко след вечерята. Няма нужда да наемате шофьор или да звъните на такси. Бъдете спокойни, знаейки, че децата са в съседната стая, докато се наслаждавате на вечер с приятна компания и вкусна храна.

Ако желаете, може да доставим вино, което подхожда на вечерята. 

БАРБЕКЮ

Безспорно, един от най-привлекателните и забавни начини да се насладите на хубавото време е весело барбекю парти!

Свържете се с нас да организираме вашето градинско парти и се насладете на слънчевия уикенд със семейството и приятели.

"

„Днес си тръгнахме много доволни и прекарахме най-доброто време от 2-те седмици в България. Обслужването, атмосферата и специално храната бяха страхотни! Благодарим ви за прекрасното място, на което се почуствахме чудесно в любиния ни град, с атмосферата на Париж. – Благодарим!“

КОМЕНТАРИ на КЛИЕНТИ

ЗАЯВКА за СЪБИТИЕ

Моля попълнете необходимата информация и ние ще ви отговорим с персонализирана оферта.

Лични Данни

Детайли за събитието

arrow&v
arrow&v

Допълнителна информация или бележки

Благодарим за интереса ви.

Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро!

Linstant Catering logo black 500.png
КОНТАКТИ

УЛ. АРАРАТ 4, СОФИЯ, 

БЪЛГАРИЯ

ТЕЛ: +(359) 882 356 969

Е: info@linstant.bg

ДУО-РЕСТО ООД

РЕЗЕРВАЦИИ
Резервирайте ВИП Стая
СОЦИАЛНИ МЕДИИ
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Разкажете на другите!Харесайте нашата фейсбук страница.