top of page
Linstant Catering logo copy 500.png
Търсене

Хигиенни стандарти и процедури

Тъй като ситуацията около коронавирус (COVID-19) продължава да се развива, ние от L’instant Catering предприемаме решителни стъпки за осигуряване на най-добрите стандарти за безопасна и качествена храна, предоставяйки ви същите кулинари удоволствия, на които винаги сте се радвали с нас.


 

Нашата кухня разполага с всички необходими квалификации за производство на всякаква храна при спазване на най-високия HACCP стандарт. Следвайки най-добрите международни практики, ние правим нашите протоколи за почистване и хигиена още по-строги:


  • Нашият персонал трябва да сигнализира за всяко едно здравословно състояни преди да дойде на работа.


  • Всеки ден проверяваме тяхното здравословно състояние, преди да започнат работа.


  • За да защитим всички наши продукти, обработени или не, нашите служители носят маски, ръкавици и шапки (медицински стандарти) през цялото време и те трябва да мият ръцете си на всеки 30 минути.


  • За да гарантираме, че нашите помещения са в безопасност, никой освен персонала не е допускан вътре в обекта, а частната ни стая за събития е временно затворена.


  • За всички повърхности в допълнение към нашите вече строги дезинфекционни процеси сме добавили много допълнителни периодични дезинфекции предимно с пароочистители с високо налягане.

0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page