top of page
Linstant Catering logo copy 500.png
Търсене

Предимства на студената доставка


Всички наши ястия се приготвят в същия ден, в нашата кухня от нашият екип, с пресни и качествени продукти. След това, за да се гарантира пълна сигурност, те се охлаждат в шоков охладител, без да променят вкуса си, външния вид или хранителните свойства.


Този процес на шоковото охлаждане на сготвените продукти не само предотвратява разпространението на бактериите, но и удължава времето за съхранение на продуктите. След това доставката се извършва в биоразградими опаковки, при пълно спазване на студената хранителна верига.


Какви са предимствата на студената доставка


  • Както мнозина от вас знаят, много рядко ястието пристига горещо при доставка. Така че, често се налага да претопляте храната, която вече е била претоплена веднъж. Тези две загрявания променят вкуса на ястието и хранителните качества на храната. Ето защо ние избрахме да доставяме студена храна за да избегнем излишно претопляне на храната.


  • Освен това, ако промените графика си 10 минути след като сте направили вашата поръчка, вашето ястие може да се съхранява в хладилника. Доставено студено, можете директно да го приберете в хладилника или дори и във фризера, и да му се насладите, когато пожелаете.


Как да стоплите вашето ястие


  • Вашето ястие може да се претопли както в микровълнова печка, така и във фурна, директно в опаковката, без капака. Инструкциите за претопляне може да откриете заедно с вашата поръчка. Това са общи и индикативни времена, които може да се адаптират, в зависимост от вашата микровълнова печка/фурна.


Как може да съхраните вашето ястие


  • Нашите ястия могат да се съхраняват в хладилник до срокът, който е обозначен на опаковката. Също така, те могат да се съхраняват и във фризер в срок от 3 седмици.








0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page